Pașaport diplomatic. Vicepreşedintele Parlamentului de la Kiev: Ucraina nu va obosi. Va lupta

0
305

Atenţia publicului pare să nu mai fie concentrată pe războiul din Ucraina, deşi acolo, situaţia se înrăutăţeste. Ce contează însă este ca atenţia politică să rămână direcţionată spre conflictul declanşat de ruşi. Ucraina are nevoie constantă de ajutor şi Romania este unul dintre pilonii importanţi de sprijin. Vorbim cu vicepreşedintele Parlamentului de la Kiev despre cât de mult se bazează ucrainenii pe români.

„Paşaport diplomatic” este un program unic pe teme de diplomaţie şi politică externă. În ultimii cinci ani, printre invitaţii acestui program au fost importanţi lideri mondiali, precum Benjamin Netanyahu, Viktor Orban, Mahmoud Abbas, Yanis Varoufakis, Sergei Naryshkin, Jens Stoltenberg, Mohammad Zarif, Giorgi Margvelashvili, NaserJudeh, Iord Alan Watson, ca să menţionăm doar pe câţiva.

De asemenea, majoritatea ambasadorilor acreditaţi în România şi Ungaria, precum şi o mare parte a membrilor diferitelor guverne internaţionale au fost prezenţi in programul produs de Cristina Cileacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.