O rețea care voia să asasineze personalităţi politice a fost prinsă în Brazilia. Atacurile ar fi urmat să se producă simultan

0
158
Forţele de ordine din Brazilia au fost mobilizate miercuri pentru o operaţiune care a vizat destructurarea unei grupări ce urmărea asasinarea unor personalităţi politice, între care fostul ministru al justiţiei Sergio Moro, a anunțat poliţia federală.
„Obiectivul operaţiunii este desfiinţarea unei organizaţii care avea intenţia de a ataca funcţionari de stat şi aleşi”, a precizat poliţia federală, evocând planuri de „omucidere şi extorcare după răpire”. Atacurile ar fi urmat să se producă simultan în cinci state braziliene, a menţionat poliţia, relatează Agerpres.
Potrivit unor surse din poliţie citat de AFP, senatorul Sergio Moro, fost ministru al justiţiei în administraţia preşedintelui de extremă dreapta Jair Bolsonaro, era una dintre ţintele acestei reţele, asociate cu Primul comando al capitalei (PCC), una din principalele facţiuni ce domină traficul de droguri din America latină.

Citește mai mult la: www.digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.