Oppenheimer va fi în sfârșit lansat în cinematografele din Japonia Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/film/oppenheimer-va-fi-in-sfarsit-lansat-in-cinematografele-din-japonia-2662517 Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

0
60
Oppenheimer va ajunge pe marile ecrane din Japonia începând cu 29 martie, a anunțat miercuri compania de distribuție Bitters End, în pofida criticilor potrivit cărora filmul ignoră în mare măsură distrugerile provocate de bombardamentele atomice asupra oraşelor Hiroshima şi Nagasaki, transmite Reuters.
Data lansării are loc la aproape opt luni după apariția meme-urilor Barbenheimer, în care comedia lui Greta Gerwig este asociată cu Oppenheimer, film biografic despre fizicianul care a stat la baza bombelor atomice lansate asupra oraşului Hiroshima şi, trei zile mai târziu, asupra oraşului Nagasaki, ucigând aproximativ 200.000 de persoane.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/timp-liber/film/oppenheimer-va-fi-in-sfarsit-lansat-in-cinematografele-din-japonia-2662517

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.