O Fórum de Investimentos Brasil 2021 (BIF) é um evento internacional sobre atração de investimentos estrangeiros para o Brasil, organizado pela Apex-Brasil, Banco Interamericano de Desenvolvimento (BID) e Governo Federal, que será realizado em 31 de maio e 1 de junho de 2021, no Hotel Transamérica São Paulo, na cidade de São Paulo.

🇧🇷 Sectorul de Promovare Comercială și a Investițiilor din cadrul Ambasadei Republicii Federative a Braziliei la București dorește să vă anunțe că Forumul de Investiții din Brazilia este amânat până în mai 2021.

➡️Agenția Braziliană de Promovare a Comerțului și a Investițiilor (Apex-Brasil), organizator al Forumului de Investiții din Brazilia (BIF), în parteneriat cu Banca Interamericana de Dezvoltare (BID) și Ministerul Economiei, prin intermediul Camerei de Comerț Exterior (Camex), informează că evenimentul din acest an, programat să se desfășoare într-un mod hibrid (în persoană și online) în zilele de 9 și 10 noiembrie, în São Paulo, va fi amânat până în mai 2021.
➡️După analiza condițiilor evenimentului în contextul pandemiei Covid-19, s-a înțeles că amânarea va aduce mai multă securitate și rezultate mai bune pentru BIF – cel mai mare eveniment pentru atragerea investițiilor străine în America Latină, desfășurat anual din 2017.
➡️Noua dată va fi informată participanților deja înregistrați și, de asemenea, pe site-ul web Apex-Brasil, de îndată ce este definită. Investitorii care doresc mai multe detalii pot accesa

site-ul web  /www.brasilinvestmentforum.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.