Condiciones de viaje ✈️  República del Perú

A partir del 5 de octubre de 2020, se aprobó la reanudación de los vuelos internacionales desde y hacia Perú que tienen una duración máxima de vuelo de 4 horas. Así, los destinos internacionales para los que se reanudaron los vuelos son: Guayaquil, La Paz, Quito, Bogotá, Santa Cruz, Cali, Medellín, Panamá, Asunción, Montevideo y Santiago de Chile.

La existencia de vuelos hacia y desde estos destinos también está dada por las restricciones y medidas adoptadas por los estados donde se ubican estos destinos.

Los pasajeros que lleguen a Perú en un viaje internacional deben presentar, antes de abordar la aeronave, el resultado negativo de una prueba molecular para la detección de Covid-19, realizada no más de 72 horas antes del viaje, y deben completar un período de 14 días. Aislamiento al domicilio declarado ante las autoridades peruanas.

Embajada de Rumanía en Perú


Condiții de călătorie ✈️  Republica Peru

Începând cu data de 5 octombrie 2020 a fost aprobată reluarea zborurilor internaționale din și spre Peru care au o durată de maxim 4 ore de zbor. Astfel, destinațiile internaționale pentru care s-au reluat zborurile sunt: Guayaquil, La Paz, Quito, Bogotá, Santa Cruz, Cali, Medellín, Panamá, Asunción, Montevideo și Santiago de Chile.

Existența zborurilor din și spre aceste destinații este dată și de restricțiile și măsurile adoptate de statele unde se află aceste destinații.

Pasagerii care sosesc în Peru dintr-o călătorie internațională trebuie să prezinte, înainte de îmbarcarea în avion, rezultatul negativ al unui test molecular pentru detectarea Covid-19, realizat cu cel mult 72 de ore înaintea călătoriei, și vor îndeplini o perioadă de 14 zile de izolare la adresa declarată în fața autorităților peruane.

Companiile aeriene sunt responsabile de întocmirea listei pasagerilor și de verificarea îndeplinirii protocoalelor sanitare impuse de statele de destinație, precum și de autoritățile peruane, la intrarea în Republica Peru.

‼️Persoanele care intenționează să părăsească Republica Peru, precum și persoanele care doresc să intre pe teritoriul Republicii Peru trebuie să respecte următoarele dispoziții:

➡️În interiorul aeroporturilor aflate pe teritoriul Republicii Peru, cât și în aeronave, pe durata zborurilor naționale și internaționale, este obligatorie purtarea măștii și a ecranului facial de protecție.

➡️Toți pasagerii care părăsesc Republica Peru sau doresc să intre pe teritoriul Republicii Peru trebuie să prezinte rezultatul negativ al unui test molecular pentru detectarea Covid-19 realizat cu cel mult 72 de ore înaintea călătoriei.

➡️În vederea intrării în Peru, toți pasagerii trebuie să prezinte o declarație pe propria răspundere privind starea de sănătate și acordul acestora cu privire la dispunerea măsurilor de izolare sau carantină. Declarația poate fi descărcată aici: https://e-notificacion.migraciones.gob.pe/dj-salud/ și se completează cu cel mult 72 de ore înaintea călătoriei.

➡️Persoanele care nu prezintă simptome asociate noului coronavirus, nu vor fi plasate în carantină la sosirea în țară, însă vor îndeplini obligatoriu o perioadă de izolare la domiciliul declarat, pe durata a 14 zile, timp în care dacă prezintă simptome asociate noului coronavirus au obligația de a raporta faptele autorităților sanitare din jurisdicție.

➡️Pasagerii care declară informații false în declarația de sănătate pot fi sancționați administrativ, civil sau penal, în conformitate cu prevederile legale din Republica Peru.

Frontierele terestre și maritime sunt în continuare închise.

Embajada de Rumanía en Perú

Mai multe informații aici: https://lima.mae.ro/local-news/941

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.