Vineri, 23 octombrie, 🇰🇷Ambasada Republicii Coreea în România🇷🇴 a organizat un prânz în aer liber la reședința domnului ambasador, la care au luat parte echipa TVR2 ‘Femei de 10, Bărbați de 10’, împreună cu alți invitați speciali cu care am colaborat.

După cum bine știți, emisiunea „Femei de 10, Barbati de 10” din data de 3 octombrie, ora 15:00, a fost o editie speciala cu ocazia celebrării Zilei Nationale a Republicii Coreea🇰🇷 și, totodată, aniversării a trei decenii de relaţii diplomatice între Republica Coreea și România. 🇰🇷🇷🇴

Încă o dată adresăm mulțumiri și aprecieri întregii echipe, precum și doamnei Marina Almășan, pentru sprijinul enorm și munca depusă în organizarea acestei emisiuni speciale.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi astăzi!

※ Organizarea prânzului se aliniază standardelor de igienă și respectă măsurile de de distanțare fizică si prevenție stabilite de către autorități.

* Pentru mai multe fotografii, accesați următorul link:
https://www.facebook.com/media/set/…

TVR2 ‘Femei de 10, Bărbați de 10’ 팀과의 점심식사

10.23(금) 우리 대사관은 지난 10.3(일) 국경일 및 한-루 수교 30주년 🇰🇷🇷🇴 기념으로 방영됐던 TVR2의 ‘Femei de 10, Bărbați de 10’ 프로그램의 한국특집 방송 관계자들을 초청하여 관저에서 점심식사를 함께 했습니다.

마리나 알머샨(Marina Almășan) TVR2 프로듀서 및 ‘Femei de 10, Bărbați de 10’ 진행자를 비롯하여 한국특집 방송에 많은 도움을 주신 방송 관계자분들께 특별히 감사의 뜻을 전했습니다.

참석해주신 분들께 다시 한 번 감사드립니다.

※ 행사는 체온을 측정 등 루마니아 정부의 지침을 준수하여 진행됐습니다.

* 더 많은 사진은 아래 링크에서 확인하실 수 있습니다.
https://www.facebook.com/media/set/…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.