Ministrul de externe Eva Maria Limitz (centru) s-a întâlnit cu Carmen Florya, însărcinată cu ofițeri la Ambasada României la Tallinn, pentru a discuta despre relațiile istorice și actuale dintre cele două țări.

Limitele spuneau: „În ciuda distanței geografice dintre Estonia și România, strămoșii noștri au stabilit relații puternice: au numit reprezentanți corespunzători, iar România și-a deschis reprezentarea în Estonia în 1935.”

“Astăzi am devenit parteneri buni în Uniunea Europeană și aliați în NATO. Ne gândim la multe aspecte, inclusiv la politica de securitate, și cooperăm în diferite forme, cum ar fi Inițiativa Three Seas (3SI)”, a continuat Leimitz, într-un comunicat de presă al ministerului.

Ministrul și-a exprimat aprecierea pentru participarea și contribuția României la Centrul de Excelență NATO pentru Apărarea Cibernetică Cooperativă (CCDCOE) din Tallinn și a declarat că 3SI, găzduit de Estonia anul trecut, este o mare oportunitate de a consolida cooperarea economică între cele două țări . State. Liimets a declarat că Estonia este, de asemenea, gata să colaboreze la soluții electronice.

sursa :  /www.fotografa.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.