Iată mesajul Dlui Ambasador David Saranga, cu ocazia sărbătorii Marii Uniri:

„Dragi români,

Mă bucur să celebrez alături de voi Ziua Națională.

Pentru mine, România va fi mereu un loc special, fiindcă aici mi-am început cariera diplomatică. Iar faptul că am revenit ca ambasador este o mare bucurie.

O țară cu natură superbă, sate pitorești, oameni primitori și creativi. Anul acesta, am avut ocazia de vizita locuri splendide și de a revedea prieteni dragi. De asemenea, am avut șansa de a cunoaște îndeaproape români extraordinari.

Tot în acest an, i-am putut ajuta pe cei în nevoie, am promovat cultura grație actorilor independenți, am creat grupuri de lucru și planuri de cooperare în nenumărate domenii. Prietenia strânsă dintre Israel și România se reflectă în inițiativele comune care vor contribui la bunăstarea popoarelor noastre.

România rămâne un partener foarte important al Statului Israel. Și, împreună, privim cu încredere către un viitor mai luminos cu rezultate excelente.

Poporul israelian vă transmite cele mai calde urări cu ocazii sărbătorii Marii Uniri și vă va fi mereu aproape.

Dragi români,

Mă bucur să vă urez un călduros „La mulți ani”, alături de cele mai bune gânduri de sănătate și împlinire. Vă doresc tuturor un viitor cât mai bun și plin de realizări!”

Ambasada Israelului în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.