The Mainichi – Japan Daily News : Hotelurile din Sapporo si din toată Japonia, luptă pentru a impresiona oaspeții cu mic dejunuri extravagante

0
30

SAPPORO – Boluri de orez cu fructe de mare cu munți de icre de somon, fripturi de vită Wagyu cultivate în Hokkaido care sfârâie chiar în fața ochilor tăi – acestea sunt câteva dintre opțiunile de mic dejun la un hotel din cartierul de divertisment Susukino din acest oraș din nordul Japoniei, pe fondul concurenței crescânde pentru a satisface invitati prin cea mai importanta masa a zilei.

Se pare că hotelurile orientate către călători de afaceri din Japonia se întrec pentru a oferi mic dejun extravagant, chiar dacă prețurile în creștere înseamnă că nu este profitabil să faca acest lucru. Tendința nu se limitează la hoteluri din locuri precum stațiuni sau districte cu izvoare termale, ci și în zonele urbane.

Renumita destinație turistică Sapporo este văzută ca prima linie a războiului de mic dejunuri, un loc în care hotelurile sunt implicate într-o bătălie aprinsă.

 

SAPPORO – Seafood rice bowls with mountains of salmon roe, Hokkaido-grown Wagyu beef steaks sizzling right before your eyes – these are a few of the breakfast options at a hotel in this northern Japan city’s Susukino entertainment district, amid growing competition to satisfy guests through the most important meal of the day.

Business traveler-oriented hotels across Japan are reportedly racing to offer extravagant breakfasts, even as rising prices mean it is not profitable to do so. The trend isn’t limited to hotels in places like resorts or hot spring districts but also in urban areas.

The renowned tourist destination of Sapporo is seen as the frontline of the breakfast war, a place where hotels are locked in a heated battle.

 

/mainichi.jp/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.